Храмовий празник Парафії Свв Володимира й Ольги

Час:

Адреса:

13 липня i 14 липня

субота- Вечірня о 5 год вечора, неділя- Божественна Літурґія о 8 год ранку, Божественна Літурґія з Малим Водосвяттям о 10 год ранку, празничний обід в Українському культурному осередку при 2247 W Chicago Ave - о 12 год пополудні.

Парафії Свв Володимира й Ольги при 739 N Oakley Blvd в Чікаґо

S-UA-Flag

Опис події:

Храмовий празник Парафії Свв Володимира й Ольги при 739 N Oakley Blvd в Чікаґо відбудеться за таким порядком: субота,13 липня - Вечірня о 5 год вечора, неділя, 14 липня - Божественна Літурґія о 8 год ранку, Божественна Літурґія з Малим Водосвяттям о 10 год ранку, празничний обід в Українському культурному осередку при 2247 W Chicago Ave - о 12 год пополудні. До вибору - шашлики чи інше м’ясо, ціна 25 дол, на обід треба зголоситися в парафіяльній канцелярії (312 829 5209) або в осередку (773 384 6400)

Відмова від відповідальності:
Редакційна група Асоціації Самопоміч не несе відповідальності за зміни місця, часу та ходу подій та заходів, які ми тут ділимося. Тому ми люб'язно просимо вас зв'язатися безпосередньо з організаторами, щоб підтвердити цю інформацію. Дякуємо!

Деталі

Дата: